The faces behind Fika

2020 The Fika story begins … 

Ons Fika - Verhaal

Onze liefde voor koffie gaat ver terug. Dit lekkere brouwsel brengt op magische wijze mensen samen en geeft hen de nodige energie. Voor ons begon het allemaal op 16-jarige leeftijd met een eerste kopje koffie in Parijs.

Genieten van deze stimulerende drank is sindsdien een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine. Voeg hier een oma aan toe die ons constant van lekker eten voorzag en meteen wordt duidelijk waarom de term foodie ons op het lijf geschreven staat. Oma zou ongetwijfeld volledig achter ons ‘brunch all day’ concept staan.

We kijken ernaar uit om onze liefde voor koffie en eten met jou te delen. Het maakt niet uit of je in de buurt woont of een  louter toevallige passant bent; breng ons een bezoekje en geniet van de fika-manier van leven.

Bij Fika mag je af en toe best even (ge)zondigen. We hebben lekkers in overvloed om je zalig te verwennen. Denk maar aan zalige toasts, koffiespecialiteiten, thee en gebak, sapjes en zelfgemaakte freakshakes. En natuurlijk serveren we ook heerlijke slaatjes!

In 2020 pasten alle stukjes als een puzzel in elkaar. We besloten om onze klanten te trakteren op een uitzonderlijke koffie-ervaring en hen de meest perfecte kop koffie te serveren. In ons streven naar perfectie, contacteerden we café-eigenaren, koffieproducenten en barista’s; ze waren allen bereid om hun kennis en ervaring met ons te delen.

Ons Fika-verhaal kon eindelijk van start gaan. Hopelijk ga jij er ook deel van uitmaken!

COme hang out with us

Tempelstraat 2 | Ieper

Dinsdag: 9.00-18.00
Woensdag: 9.00-18.00
Donderdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-18.00
Zaterdag 9.00-18.00

+32 476 8450 43
info@fikatoday.be

Close Menu